BE

KÖRKORTSTILLSTÅND

För att kunna börja övningsköra och påbörja din utbildning måste du först ansöka om körkortstillstånd på transportstyrelsen.se. Hör av dig till oss så får du en rabatt på halva priset på synintygskollen. Synoptiken hjälper dig att rapportera intyget till Transportstyrelsen. Det tar i regel 1–2 veckor innan du får ditt körkortstillstånd.

ÖVNINGSKÖRNING PRIVAT

Om du tänker övningsköra privat så måste din handledare skicka in en ansökan om handledartillstånd till Transportstyrelsen. Det krävs inte någon handledarutbildning för BE.

TEORI- OCH KÖRUTBILDNING

Teoriutbildning
När du betalat paketpriset får du tillgång till vårt digitala kursmaterial. Den teoretiska delen av utbildningen är det bra om du hunnit långt med innan du kör, då teoriprovet på Trafikverket behöver vara godkänt innan körprov kan utföras.

Körutbildning

  • Vi erbjuder 80 min lektioner
  • Du kan köra lektioner varje vardag 07:30 – 18:00
  • AVBOKNING måste ske vardagen innan före kl 13:00 annars debiteras avgiften. Avbokning görs via telefon, SMS eller mail.

KUNSKAPSPROV OCH KÖRPROV

Kunskapsprovet måste vara godkänt för att man ska få göra körprovet, du måste ha minst 44 rätt av dina 55 frågor. Ett godkänt teoriprov är giltigt i ett år. Körprovet börjar med en säkerhetskontroll sedan funktionsbeskrivning och därefter körning i trafik. Det finns möjlighet att utföra proven i Vetlanda.

Se vårt paketpris under fliken PRISER.